Meditaties-voor-Kinderen For PC Windows and MAC – Free Download

Rate this apps

Meditaties-voor-Kinderen For PC Free Download And Install On Windows 11, 10, mac, the best guide to install the newer edition of “Meditaties-voor-Kinderen” whatever your PC is 32bit or a 64bit. Get Meditaties-voor-Kinderen APK software on Computer, Laptop easily.

Download & ScreenShots:

Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

How To Install Meditaties-voor-Kinderen App on PC Windows 11/10/8/7 and Mac

Download n play Meditaties-voor-Kinderen APK software on your computer by emulating with Memu player or BlueStacks. It is free to run Meditaties-voor-Kinderen software on Windows 11, 10, 8, 7, Laptops, and Apple macOS

  1. Choose the best emulator from below
  2. Most populars are: memuplay.com, bluestacks.com.
  3. Open it to make an Android environment on the PC
  4. Meditaties-voor-Kinderen app downloadable Google Play Store
  5. Just find the install option of Meditaties-voor-Kinderen application

Smart Preview of Meditaties-voor-Kinderen- Features and User Guide

Sluit je aan bij de duizenden ouders en professionals die Meditaties-voor-Kinderen 🦊 gebruiken om hun kinderen te helpen, tot rust te komen overdag. En in de avond heerlijk te ontspannen en in slaap te vallen. 40+ uur aan rust en ontspanning speciaal voor kinderen van 4-14 jaar.

Deze app bevat een aparte overdag ☀️ én avond sectie 😴

‘S AVONDS 😴
Kies uit een mannen- of vrouwenstem en beluister onze originele geleide slaapmeditaties, of luister enkel naar de relaxte pure pianomuziek die je nergens anders vindt. Volg het online programma en leer laagdrempelig samen met je kind mediteren.

Als je kind in de avond gaat mediteren met een geleide slaapmeditatie helpt dit de hartslag verlagen, de ademhaling geleidelijk te maken en een diepere slaap te ervaren. -> Elke slaapmeditatie krijgt je kind de tijd en instructies om comfortabel te worden, contact te maken met het lichaam en een ademhalingstechniek te volgen.

Als je kind dan ontspannen is gaan we samen op reis. -> De reis van betekenis bevat een verhaal met een voor kinderen herkenbaar onderwerp. Het onderwerp heeft een thema, speelt zich meestal af op een specifieke locatie en bevat symboliek.

Deze reis is een zintuiglijke ervaring ondersteund door pure pianomuziek, stilte momenten en soms subtiele achtergrondgeluiden. -> Elke meditatie eindigt met de terugkeer naar het hier en nu. Ook als je kind in slaap is gevallen werken de boodschappen uit de meditatie door op het onderbewuste bij je kind.

De onderwerpen om positieve emoties aan te moedigen zijn onder andere:
➡️ Dankbaarheid
➡️ Ontspanning
➡️ Vertrouwen
➡️ Zelfvertrouwen
➡️ Loslaten

OVERDAG ☀️
Speciaal voor professionals die overdag met kinderen werken hebben wij vele visualisaties, affirmaties, bodyscans, ademhalingsoefeningen, specifieke uitdagingen meditaties, en inspirerende verhalen beschikbaar. Ontdek ook de mindfulness activiteiten voor in de klas of praktijk. Deze sectie is ontwikkeld om kinderen te helpen ontspannen, angst te verminderen en negatieve gedachten te beheersen en bewust te worden van het NU. De activiteiten zijn ook beschikbaar om thuis te gebruiken.

EEN VEILIGE PROFESSIONELE 🧘 TOOL
Wij geven ouders, professionals en kinderen met deze app een 🧘 tool in handen waarmee je kind zijn of haar gedachten en lichaam tot rust kan brengen. Je kind stapt weg van de drukte van de dag naar een moment van ontspanning waarin deze tot rust kan komen en zich kan ontwikkelen en opladen.

De meditaties werken het beste bij kinderen die het fijn vinden om hun hoofd vol gedachten tot rust te brengen thuis, in de klas of in de praktijk. Of kinderen die gevoelens willen voelen en er sturing aan willen geven. Ook kinderen die piekeren, twijfelen of waarbij hun verminderd zelfvertrouwen in de weg zit gaan hun mentale veerkracht vergroten met deze meditaties.

NOG MEER VOORDELEN
➡️ De meditaties helpen je kind overdag momenten van rust te vinden
➡️ Je kind krijgt hulp met de overgang van de dag naar de nacht
➡️ Het slaapritueel verloopt weer fijn
➡️ Je kind leert een nuttige vaardigheid voor de rest van het leven
➡️ Samen mediteren met anderen zorgt voor verbinding
➡️ Een drukke groep kinderen kan tot rust komen
➡️ Meer voordelen te vinden op https://meditaties-voor-kinderen.nl

De overweldigende avonturen van Sleepy Fox – Het boek 📖
Naast de app is er ook een interactief voorleesboek verschenen! Speciaal voor jongere kinderen van 4 t/m 8 jaar.

Wat het boek zo bijzonder maakt zijn niet alleen de prachtige afbeeldingen. In het boek wordt verbinding gelegd tussen de ervaringen van Sleepy Fox en de belevingswereld van het voorgelezen kind. Het biedt vragen die je aan het kind kunt stellen om je kind beter te leren kennen en jullie band te versterken. Bovendien sluit ieder hoofdstuk af met een bijpassende meditatie.

📖 Het fysieke boek is te vinden en te bestellen op onze website: https://meditaties-voor-kinderen.nl/voorleesboek
🎧 Het luisterboek (in mannen- èn vrouwenstem!) is verkrijgbaar in de App.

What’s New on the Latest Edition Of Meditaties-voor-Kinderen

Disclaimer

We are not claiming ownership of this app. Alos, we are not affiliated. Everythings of Meditaties-voor-Kinderen app like SS, logo and trademarks etc are not our property

We are not offering any downloads of Meditaties-voor-Kinderen app. Here is only the guide to install the Meditaties-voor-Kinderen app on PC.

Related Apps

Leave a Reply

Your email address will not be published.

PlayStorehttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.onlinecursuswebsites.meditatiesvoorkinderen&hl=en_US&gl=USUrl