Nimenhuuto.com For PC Windows and MAC – Free Download

Rate this apps

Nimenhuuto.com For PC Free Download And Install On Windows 11, 10, mac, the best guide to install the newer edition of “Nimenhuuto.com” whatever your PC is 32bit or a 64bit. Get Nimenhuuto.com APK software on Computer, Laptop easily.

Download & ScreenShots:

Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

How To Install Nimenhuuto.com App on PC Windows 11/10/8/7 and Mac

Download n play Nimenhuuto.com APK software on your computer by emulating with Memu player or BlueStacks. It is free to run Nimenhuuto.com software on Windows 11, 10, 8, 7, Laptops, and Apple macOS

  1. Choose the best emulator from below
  2. Most populars are: memuplay.com, bluestacks.com.
  3. Open it to make an Android environment on the PC
  4. Nimenhuuto.com app downloadable Google Play Store
  5. Just find the install option of Nimenhuuto.com application

Smart Preview of Nimenhuuto.com- Features and User Guide

Mobiili laajennus Suomen suosituimpaan joukkuetyökaluun

Nimenhuuton on helppokäyttöisyydestä palkittu sovellus joukkueille. Teemme joukkueen arjesta helpompaa. Näet yhdellä silmäyksellä, keitä on tulossa harjoituksiin ja peleihin. Kalenteri ja ilmoittautumiset aina ajan tasalla. Saat ilmoitukset tulevista tapahtumista ja viesteistä suoraan puhelimeesi.

Oletpa valmentaja, pelaaja tai joukkueenjohtaja, voit keskittyä lajiisi ja antaa palvelun hoitaa joukkueen manageroinnin. Huom. junnujoukkueessa pelaajien vanhemmat pysyvät automaattisesti kartalla joukkueen tapahtumista, kalenterista ja uutisista.

Huom. tämä apps ei ole mainoksilla tuettu, vaan pyytää tilausmaksua 1kk testijakson jälkeen. Tilausmaksu on 1,99 € / 3kk ja 4,99 € koko vuodeksi.

Käyttäjiemme keskuudessa suosituimpia lajeja ovat:

Jalkapallo
Salibandy
Jääkiekko
Koripallo
Lentopallo
Käsipallo
Pesäpallo
Rugby
Futsal
Kaukalopallo

(Ekstra, tässä vielä lisäinfoa appsin pyytämistä käyttöluvista: http://nimenhuuto.com/faq/mobiiliappsin-kayttoluvat )

What’s New on the Latest Edition Of Nimenhuuto.com

Useita pikkuparannuksia sovelluksen koodiin. Muun muassa haluamiesi notifikaatioiden valinta pitäisi olla entistä helpompaa ja sitkeä bugi joukkueen materiaalipankin .pdf-tiedostojen avauksessa saatiin korjattua. Tästä kiitos asiasta ilmoittaneille ja testiaineistoa tarjonneille aktiivikäyttäjille!

Disclaimer

We are not claiming ownership of this app. Alos, we are not affiliated. Everythings of Nimenhuuto.com app like SS, logo and trademarks etc are not our property

We are not offering any downloads of Nimenhuuto.com app. Here is only the guide to install the Nimenhuuto.com app on PC.

Related Apps

Leave a Reply

Your email address will not be published.

PlayStorehttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.nimenhuuto.mobileappUrl